Visum Til Thailand og Laos

Økonomisk garanti

 
Denne form for visum. laves uden
for Kongeriget Thailand.

  • Turist (Info fra min tur til Sawannakhet 06 / 05-2017)
    Der er ingen krav om garanti til et turist visum
    Dette visum kan du søge for max. 2 mdr. ad gangen.
    Det er dog muligt at sammentætte optil 3 stk i samme visum,
    således at du får 6 mdr. med 3 indrejser.
  • NON-O uden garanti (Info fra min tur til Sawannakhet 06 / 05-2017)
    Der er ingen krav om garanti til et NON-O Multiple entry
    Dokumenter der skal anvendes er:
    1. Visa Application til Thailand (Savannakhet eller Vientiane)
    2. Et kopi af alle stemplede sider i dit pas.
    3. Kopi af den blå hus bog og om muligt. Den Gule Hus bog.
    4. Et kopi af. jeres vielsesattest.
    5. Kopi af boligejer eller kones / kærestes blå ID-kort
    6. Original Vielsesattest
    7. Eventuelt. Original thai kørekort.Med denne form for NON-O visum, får du  max 3 mdr. ad gangen.
    Det kan dog sammen sættes optil 4 stk. i samme visum.
    Men skal du forlade Kongeriget Thailand hver 3. måned. Også kaldet visa-run.
    Med 4 visa skal du forlade landet 4 gange, således får du 15 mdr. ophold
    MEN HOV 15 mdr…
    JA et visum måned. er 30 dage. men nogle kalender måneder har 31 dage,
    således er der ca. 4-5 dage til dit visum udløber, ved 4. visa-run.
    Og rejser du ind i Kongeriget Thailand, inden dit visum udløber, frigiver
    det 90 dage i landet.
    fx dit visum med 4 indrejser er gyldig fra 1 januar.
    01. januar ind
    31. marts ud – 31 marts ind (1. visa-run)
    29. Juni ud – 29. juni ind (2. visa-run)
    27.september ud – 27. september ind (3. visa-run)
    26. december ud – 26. december ud (4. visa-run)
    Fra den 26. december til 1. januar er der 5 dage,
    og så når du rejser ind D. 26. december, har du lovligt ophold i 90 dage,
    til og med D. 26. marts.


    Denne form for visum.
    laver du på dit lokale Immigration kontor.

  • Ægteskabs visum (Info fra min Aktivitet 06 / 05-2017)
    Er du gift med en herboende thailændere 
    Skal du have en bankkonto med 400.000 Baht. 
    Du kan bruge af pengene, men de skal være tilbage på kontoen igen,
    mindst 2 måneder. Forud for fornyelse af dit ægteskab visum.Dokumenter der skal anvendes er:
    1. Et kopi af alle stemplede sider i dit pas.
    2. Kopi af den blå hus bog og om muligt. Den Gule Hus bog.
    3. Et kopi af. jeres vielsesattest.
    4. Kopi af boligejer eller kones blå ID-kort
    5.Original vielsesattest
    6. Fotografi af dig og din kone / mand taget:
    billede
    1) I stuen
    billede 2) når du sidder sammen på sengen i jeres soveværelse
    (betragtes værende privat)
    billede 3) foran jeres hus / lejlighed, hvor adressen er synlig,
    muligvis på døren eller på postkassenVed fornyelse af dit ægteskabs visum, skal du medbringe en orginal udskrift fra din Thailandske bank,
    at pengene (400.000 baht) er på kontoen, og at de har været der i mindst 2 mdr.
  • NON-O med garanti
    Er du ikke gift med en herboende thaier 
    skal du have en bankkonto med 800.000 Baht. 
    Du kan bruge af pengene men de skal være tilbage på kontoen igen
    mindst 2 måneder. Forud for fornyelse af dit visum 
    Er du pensioneret, skal du dokumentere en indkomst, der svarer til
    800.000 baht om året.
    Pensionister kan kombinere den samlede indtægt med 600.000 Baht i npension, og 200.000 Baht på en Thai konto.

Med et Ægteskabsvisum og et pensionsvisum skal du IKKE forlade landet, du skal bare på immigrationen hvert 3 mdr. for at melde at du stadig er
her…
En gang årligt skal du medbringe dine bankpapir med garantien som skal
stilles.
Så længe du har dine papir og garanti i orden, skal du ALDRIG MERE ud af
landet.

Alle dokumenter, du har brug for,
kan downloades fra Shoppen.

Billet

 
  • Når du bestiller Visum til Thailand, skal du altid vise en
    returbillet.
  • Hvis du allerede har en NON-? visum
    med flere indrejser 
    er det ikke nødvendigt at have en returbillet.

GEN-indrejser

  • Når du har et ægteskabsvisum eller et Pensionsvisum, skal du have en re-entry,
    ellers vil dit ægteskab visum blive annulleret, når du forlader Kongeriget Thailand.
  • Når du er på et visa-run får du et stempel i dit pas. 
    Den angivende dato er den dag, du er nødt til at forlade Kongeriget
    Thailand. 
    For at aktivere næste visum eller forny dit visum
  • Hvis du kun har brug for at aktiver nogen af dine 4 visum du har fået af eksempel. et NON-O med flere indrejser, kan du bare gå gennem paskontrollen og ud igen på den anden side. (fx. i Laos) 
    Der er ingen krav om hvor længe du skal opholde dig uden for
    Kongeriget Thailand.
  • Nogle ambassader og konsulater kan lave et visum samme dag. 
    Hvor andre har brug for en dag at lave et visum. 
    Under alle omstændigheder skal dine dokumenter
    afleveres inden kl. 11:00. 
    Og kan afhentes samme eller næste dag efter kl. 14:00 (Ny
    opdatering fra 6. Maj 2017)

    Sådan er det i Savannakhet i Laos.

Priser på visum

 
  • Turist visum 2000 Baht, Single entry
  • NON-O 2000 Bath, Single entry
  • NON-O 5000 Baht, Multiple entry
  • NON-B 2000 Baht, Single entry
  • NON-ED 5000 Baht, Multiple entry

 

Overstay

  • Har du bare én gang opholdt dig længere i kongeriget Thailand
    end dit stempel eller visum tillader… 
    komplicere det sagen for at få en eventuel arbejdstilladelse. 
    da det er ulovligt ophold, som er i strid, med den thailandske lov.
  • Det koster 500 baht pr. dag du opholder ulovligt i Kongeriget Thailand
    Bøden kan dog max blive 25.000 baht.

 

Oversættelse og Legalisering af Dokumenter
 
Vi arbejder på at få accept til min kone, der
taler, læser og skriver Dansk.
så hun kan oversætte de dokumenter, der skal legaliseres og godkendes af Det Thailandske udenrigsministerium.

Den Gule Husbog

Du skal sammen den din Partner til Tessaban (Kommunen)
Samme afdeling hvor Thaierne laver deres registrering af: Grunde, ejendomme samt deres Blå Husbog og ID-kort.Dokumenter:
Du skal medbringe:
1) Vielsesattest (kopi og original)
2) Pasfoto 3 stk.  2″ størrelse
3) Bekræftelse fra Immigrationen på dig NON-? visum og addresse i Thailand
(medbring mindst 1 stk. 2″ pasfoto)
4) Pas med visum NON-0 Minimum 2 indrejser eller Non-B (kopi at ALLE
stemplet sider)
Alle Dokumenter skal oversættes til Thai, og godkendes af en autoriseret myndighed, med Statens godkendt stempel (udenrigsministeriet).Din Partner skal medbringe:a. Blå ID kort
b. Blå husbogDen Gul Husattest hedder på thai “Tor ror 13” (13 udtales “Sip-saam”)Når alle dokumenter og data er indsamlet skal man til et interview med en
advokat eller en anden højt rangeret medarbejder.Interviewet handler om dit syn på Thailand, dit formål med at være i
Thailand, og om hvorvidt du er eller vil integrere dig i Thailand.

Pink ID-kort

Du kan sagtens selv tage på Tessaban, for at lave dit Pink
ID-kort.Dokumenter:
Du skal medbringe:
1) Vielsesattest (Original)
2) Pas
3) Den gule husbog
4) Oplysninger om blodtype.
Billedet til kortet tages på stedet.
det tager ca. 10 minutter hvis du har alle dokumenterne i orden.
Kortet er gyldigt i 10 år, og koster 60 Baht.

Vil Du Giftes?

 

Inden du kan blive gift i Thailand,
skal du have følgende papir i orden:

  1. Civilstatusattest

  2. Dåbs og navneattest

  3. Dokumentation for fast indtægt

  4. Pas

  5. Din partners blå ID-kort

  6. Den blå hus bog

    a.   Civilstatusattesten fås på dit lokale borgerservice
    kontor. (kan fås på Engelsk)
    b.   Dåbs og Navneattest får du på dit lokale kirkekontor. (kan
    fås på Engelsk)
    c.   Økonomisk dokumentation gives i form at de sidste 3
    måneders lønseddeler, eller pensionsopgørelse. (skal oversættes, og stemples med autoriseret Stats stempel)
    d.   Passet skal kopieres (side 1 (den med billedet)) og evt.
    dit visum.
    e.   Det blå ID-kort skal kopieres (HUSK bagsiden)
    f.    Den blå hus bog skal kopieres

 

Blanketter:

•  Visum ansøgningsblanket til Thailand (fra Savannakhet)
•  Visum ansøgningsblanket til Thailand (fra Vientiane)
•  Visum ansøgningsblanket til  Laos
•  Opholds blanket Over 48 timer (til Immigrationen)
•  Opholds blanket Over 90 dage TM 47 (til immigrationen)
•  GEN-indrejse til Thailand TM 8
•  Ansøgning om forlængelse af midlertidigt ophold i kongeriget TM 7
•  Blanket Mistet eller stjålen pas
•  Overfør stempler til nyt pas formular

Ovennævnte Blanketter kan downloades fra Shoppen.

Lukket for kommentarer.